PRIVACYBELEID WEBSITE NOTESUPPLY

Versie 1

Deze pagina is voor het laatst aangepast op dinsdag 15 mei 2018.

  1. Wie verzamelt informatie?
  2. NoteSupply VOF
    Kloosterstraat 70
    9150 Rupelmonde
    BE0679.676.228
    info@notesupply.be

    Het verwerken van uw gegevens wordt gedaan door Kaat Macours en Pieter Vandermeiren, zaakvoerders van NoteSupply.

  3. Hoe gebeurt de gegevensverzameling?
  4. WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WIJ EN OP WELKE MANIER?

    Wij verzamelen uw gegevens door het bewaren van uw aangemaakt profiel op een veilige database die enkel te raadplegen is door uzelf en door NoteSupply.

    Wij maken ook gebruik van cookies (zie cookiebeleid op www.notesupply.be/cookiebeleid) om uw keuzes op de website te onthouden (zoals het ingelogd blijven op uw profiel en het akkoord gaan met het cookiebeleid). Met de analytische cookie van Google Analytics verzamelen we anonieme gebruikersstatistieken, zoals bezochte pagina’s, duur, land van herkomst, taal, type browser, type toestel (mobiel of desktop), ...

    WAT IS HET DOEL VAN DE GEGEVENSVERZAMELING?

    Uw muzikaal profiel wordt in onze database bewaard zodat wij uw muzikale diensten aan onze klanten kunnen voorstellen. Uw persoonlijke gegevens houden we bij voor het opmaken van contracten, om verloningen te verwerken en om onze nieuwsbrief te verzenden.

    De anonieme gegevens die we via Google Analytics verzamelen gebruiken we om onze website te optimaliseren qua tekstuele en grafische content en (mobiele) gebruikerservaring.

    WAT IS DE GRONDSLAG VAN DE GEGEVENSVERWERKING?

    Door het aanmaken van een profiel op onze afgesloten database, geeft u ons de toestemming om uw gegevens te bewaren.
    Ook nieuwsbrieven worden enkel verstuurd na toestemming van uw kant.
    Het verwerken van uw gegevens dient om een contract of dienstverlening voor te bereiden of uit te voeren.

  5. Met wie worden deze persoonsgegevens allemaal gedeeld?
  6. Enkel NoteSupply en onze IT’er heeft toegang tot de database, maar het verwerken van uw gegevens gebeurt enkel door NoteSupply.
    Persoonsgegevens worden niet aan derden doorgegeven. Enkel indien dit nodig wordt geacht voor het uitvoeren van een muzikale opdracht en enkel na toestemming.
    Contracten en facturen worden door onze externe boekhouder verwerkt.

  7. Hoe worden de gegevens beschermd?
  8. Uw gegevens worden opgeslagen in een veilige afgesloten database die enkel toegankelijk is door NoteSupply en hun IT’er.
    Uw gegevens worden door niemand ongewild gewijzigd of verwijderd. Enkel na uw toestemming.

  9. Hoelang worden de gegevens bewaard?
  10. Uw profiel wordt bewaard tot u vraagt om uw profiel te verwijderen.
    Contractuele gegevens worden volgens de wettelijke termijn bewaard.

  11. Wat zijn de rechten van de gebruiker?
  12. RECHT OP INZAGE/TOEGANG

    U kan uw profiel ten allen tijde raadplegen.
    Bezoekers van onze site kunnen ons steeds contacteren om hun bewaarde gegevens in te kijken. Dit kan via info@notesupply.be.

    RECHT TOT RECHTZETTING

    U kan aan uw profiel ten allen tijde wijzigingen aanbrengen.
    Bezoekers van onze site kunnen ons steeds contacteren om hun bewaarde gegevens te wijzigen. Dit kan via info@notesupply.be.

    RECHT OM TE WORDEN VERGETEN

    Uw profiel verwijderen kan via een eenvoudig verzoek naar info@notesupply.be te sturen.
    Uw gegevens wissen uit onze database en andere systemen kan via een eenvoudig verzoek naar info@notesupply.be te sturen.

    RECHT OM KLACHT IN TE DIENEN

    Heeft u een vermoeden dat wij uw gegevens op een onrechtmatige manier verwerken of verzamelen, dan kan u altijd klacht indienen bij de Privacycommissie.

    RECHT OM TOESTEMMING IN TE TREKKEN

    Iedereen van wie wij gegevens verwerken, heeft het recht zicht te verzetten tegen het verwerken van die persoonsgegevens.

    RECHT OP BEPERKING VAN DE VERWERKING

    Iedereen van wie wij gegevens verwerken, heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.

    RECHT OP OVERDRAAGBAARHEID

    Iedereen van wie wij gegevens verwerken, heeft het recht om zijn persoonsgegevens over te dragen aan een andere verantwoordelijke.

  13. Verwerken wij gegevens buiten Europa?
  14. Uw gegevens worden enkel binnen de Europese gemeenschap verwerkt.

  15. Wanneer werd de privacyverklaring voor het laatst herzien?
  16. Laatst opgesteld op dinsdag 15 mei 2018
    Versie 1